Werkwijze

 

Moment Design fotoshoot kinderfotografie gezinsfotografie spontaan op locatie Tilburg Den Bosch Eindhoven Breda Haaren Udenhout Helvoirt Vught Boxtel Diessen Moergestel Oisterwijk

“Heb je interesse in een ontspannen fotoshoot op een mooi plekje in de buitenlucht,
dan kun je hieronder lezen hoe we dat kunnen realiseren!”

 

Contact opnemen / afspraak inplannen
Wanneer je interesse hebt in een kinder- of gezinsfotoshoot kun je contact opnemen via e-mail of het contact formulier. We bespreken dan eerst wie jullie zijn en wat jullie wensen en verwachtingen van de fotoshoot zijn. Hoe beter ik weet wat jullie wensen zijn, hoe jullie gezin in elkaar zit en waar ik rekening mee kan houden bij het benaderen van de kinderen hoe beter ik de fotoshoot op jullie kan afstemmen. Wanneer alles duidelijk is kunnen we een afspraak voor de fotoshoot inplannen. Bij het plannen van de afspraak houden we natuurlijk rekening met de leeftijd van de kinderen. Kort voor de fotoshoot neem ik per mail contact met jullie op om de details nog even door te spreken.

Een Moment Design fotoshoot
We ontmoeten elkaar op de afgesproken locatie en nemen rustig de tijd voor de fotoshoot. Afhankelijk van het aantal mensen en de leeftijd van de kinderen trekken we ongeveer 1-1,5 uur uit voor het maken van de foto’s. Ik werk tijdens een kinder- of gezinsfotoshoot altijd met de Moment Designmethode. Dat betekent dat er alle ruimte is voor de kinderen om lekker te spelen en te knuffelen met papa en mama. Niets moet, alles mag! Bij hele jonge kinderen geeft het spelen van spelletjes met papa en mama vaak de mooiste blikken. Zijn de kinderen al iets groter, in de tienerleeftijd of zelfs al volwassen, dan maken we er door middel van spelletjes, vragen en opdrachten die jullie met elkaar doen een hele ontspannen en gezellige tijd van, die ik vastleg met mijn camera. Dit geeft zulke mooie expressie op ieders gezicht….
Wil je liever standaard geposeerde foto’s waarbij iedereen recht in de camera kijkt en lacht, dan is dit misschien niet de stijl die je zoekt. Verboden woorden tijdens de fotoshoot zijn bijvoorbeeld: ‘kijk eens naar de fotograaf’, ‘lachen!’, ‘zeg eens cheese’, etc. Dat geeft niet de spontaniteit en echtheid die ik zoek in mijn foto’s. Bovendien is een lach op de foto natuurlijk prachtig, maar een dromerige, serieuze of verbaasde blik, de wimpertjes van je kind bij neergeslagen oogjes, het is allemaal prachtig om vast te leggen!

Selectie en nabewerking gezinsfotografie familie fotoshoot gezins fotoshoot kinderfotografie kinder fotoshoot kinderportret portretfotografie fine art - overloon - landal de vers - tilburg - breda - moment design - beloved - fotoshoot op locatie - Haaren - Den Bosch - Tilburg - Oisterwijk - Eindhoven -Helvoirt - Udenhout - Kaatsheuvel - Susan Swiggers Fotografie
Na de fotoshoot ontvang je binnen ongeveer 2 dagen alvast één bewerkte foto als voorproefje. Daarna ga ik aan de slag om de allermooiste foto’s te selecteren. Dat zijn er bij een gezinsfotoshoot minimaal 30. Vervolgens wordt elke foto van deze selectie op een passende manier nabewerkt in mijn stijl, in kleur en zwart-wit. Als het hele proces van selectie en nabewerking klaar (maximaal 3 weken) is plaats ik deze foto’s in lage resolutie met mijn logo in een persoonlijke online galerij. Ook maak ik een prachtige slideshow met muziek van de mooiste foto’s! Jullie ontvangen per e-mail twee linkjes waarmee je je foto’s in de galerij en de slideshow rustig kunt gaan bekijken.

Digitale bestanden en/of fotoproducten
Via de online galerij kun je de bewerkte foto’s bekijken. Je hoeft geen avonden bezig te zijn met het kiezen van foto’s want bij een gezinsfotoshoot ontvang je alle bewerkte foto’s in hoge resolutie via WeTransfer. Ook ontvang je de bewerkte foto’s in web resolutie (geschikt voor online gebruik), de slideshow met muziek en een door mij samengestelde collage (zie het voorbeeld hieronder). Wil je alles liever ontvangen op een USB stick, dat kan ook tegen een kleine meerprijs.

Fotoproducten
Omdat het zo mooi is om van je fotoshoot een prachtig fotoproduct in handen te hebben van professionele kwaliteit bevat ieder pakket nu ook een ontzettend mooi fine-art mini-album of luxe album. Het mini-album bevat een selectie van je favoriete foto’s en is van een mooi handzaam formaat (15x15cm). Wil je echt iets bijzonders doen met je foto’s kies dan voor het pakket mét luxe linnen fotoalbum van 20x20cm, met daarin alle bewerkte foto’s van de fotoshoot. Dit is een prachtig, handgemaakt linnen album van professionele kwaliteit. Het heeft, net als het mini-album, stevige dikke bladen en een perfecte afdrukkwaliteit. Een product voor het leven, om steeds weer uit de kast te pakken en door te bladeren.

Het is ook mogelijk om naast het pakket extra albums of mini-albums te bestellen. Heel leuk om cadeau te doen aan opa’s en oma’s!

Wil je een aantal gezinsfotoshoots bekijken, check dan een greep uit het resultaat op mijn blog!


 

Collage gezinsfotografie familie fotoshoot gezins fotoshoot kinderfotografie kinder fotoshoot kinderportret portretfotografie fine art - overloon - landal de vers - tilburg - breda - moment design - beloved - fotoshoot op locatie - Haaren - Den Bosch - Tilburg - Oisterwijk - Eindhoven -Helvoirt - Udenhout - Kaatsheuvel - Susan Swiggers Fotografie