Over mij

moment design fotoshoot kinderfotografie gezinsfotografie newborn fotografie op locatie haaren vught helvoirt den bosch tilburg eindhoven boxtel udenhout

Portret van de fotograaf - Susan Swiggers Fotografie - Newborn fotografie - Kinderfotografie - Gezinsfotografie - love shoot - Moment Design - Haaren Noord Brabant Tilburg Oisterwijk Den Bosch Eindhoven Helvoirt Breda

Leuk dat je mijn fotografie website bezoekt!

Mijn naam is Susan en fotografie is al mijn passie sinds ik een jaar of 11 was en mijn eerste cameraatje kreeg van mijn ouders.
Het intens blije gevoel dat ik krijg van een mooie foto, sprankelende ogen, prachtig licht of een mooie interactie tussen mensen die van elkaar houden, werkt verslavend en geeft me dan ook veel energie. In het verleden ben ik opgeleid als Gezondheidswetenschapper. Na 12 jaar werkzaam te zijn geweest in de wetenschap en farmaceutische industrie ben ik mijn grote passie verder gaan ontwikkelen. Fotografie!

Hoe fantastisch ik het ook vond om de afgelopen jaren velen baby’s, gezinnen, kinderen en families te mogen fotograferen, toch heb ik er voor gekozen om het werk waarvoor ik in eerste instantie ben opgeleid weer op te pakken. Op dit moment is het dan ook niet mogelijk om een fotoshoot te reserveren. Wellicht is er een de toekomst ruimte om het een en ander op kleinere schaal te combineren, maar voor nu kijk ik vooral met veel plezier terug op alle mooie fotoshoots die ik heb mogen doen!

Mijn affiniteit ligt vooral bij newborn fotografie, kinderfotografie, gezinsfotoshoots en familie fotoshoots.
Meestal op een buitenlocatie, in de vrije natuur of een klein stukje groen in jouw omgeving. Het kan echter ook een meer stadse omgeving zijn, of een mooie lifestyle fotoshoot in zwart-wit in je eigen huis. Overal zijn mooie plekjes te vinden. Ik werk niet met flitsers of lampen maar maak gebruik van het natuurlijk aanwezige licht.
Een fotosessie moet vooral speels, liefdevol, interactief en ongedwongen zijn,
waarbij kinderen én volwassenen zichzelf kunnen zijn en een spontane blik of lach laten zien.
Het allermooist om vast te leggen is namelijk wat er gebeurt wanneer er interactie is tussen mensen die elkaar liefhebben!

De werkwijze die ik tijdens de fotosessies hanteer is gebaseerd op het Moment Design principe. Moment Design fotografie is een relatief nieuwe stroming binnen de fotografie waar je momenten creëert met echt plezier, emotie en interactie!
Met opdrachten, vragen en spelletjes zorg ik ervoor dat dit helemaal vanzelf gaat,
zodat je je minder bewust bent van de camera en opgaat in het spel met je kinderen, partner of wie dan ook.

In het dagelijks leven woon ik in Haaren (tussen Den Bosch en Tilburg), ben ik getrouwd met Jeroen en hebben we samen een druk gezin met 4 kinderen. Naast alle dagelijkse activiteiten met ons gezin en fotografie houd ik erg van de natuur (wandelen, fotograferen en spelen met de kids), bak ik graag lekkere dingen en speel ik graag een spelletje (Kolonisten van Catan in welke uitvoering dan ook, Carcasonne of een ander leuk spel).

Voor een speelse, liefdevolle en interactieve Moment Design fotoshoot in de vrije natuur, bij je thuis of op een andere locatie
kun je contact opnemen via e-mail of het contactformulier.

Tot ziens!