Gezinsfotoshoot bij Kasteel Nemerlaer

Een bijzondere gezinsfotoshoot was dit, met een bijzonder mooi gezinnetje kan ik wel zeggen. Mooi van buiten en van binnen! Voorafgaand aan de fotoshoot hebben we best veel contact met elkaar gehad omdat zij speciale wensen hadden voor deze gezinsfotoshoot. Samen hebben we goed nagedacht hoe we deze wensen het beste zouden konden invullen. En dat is heel aardig gelukt volgens mij. Bij Kasteel Nemerlaer in Haaren streken we neer voor deze speciale ochtend.

Het heerlijke knulletje op de foto’s was super enthousiast, lief, beweeglijk en heeeeel nieuwsgierig…. hij stelde me de hele tijd vragen en luisterde dan ook nog aandachtig naar het antwoord, om vervolgens weer meteen een volgende vraag te stellen. Een bijzonder jongetje met zijn (toen) bijna 4 jaar!

Tijdens de gezinsfotoshoot was het prachtig weer, maar er lagen nog wel wat flinke plassen van de regenbuien de nacht ervoor. En natuurlijk maken we dan gebruik van de mooie weerspiegeling in de plassen. Een extra element dat iets toevoegt aan de foto’s. Na ongeveer 1,5 uur was het mooi geweest… Papa, mama en de kleine vent konden lekker ergens samen gaan lunchen en genieten van elkaar na een hele speciale ochtend!