Gezinsfotoshoot bij Kasteel Nemerlaer

Een bijzondere gezinsfotoshoot was dit, met een bijzonder mooi gezinnetje kan ik wel zeggen. Mooi van buiten en van binnen! Voorafgaand aan de fotoshoot hebben we best veel contact met elkaar gehad omdat zij speciale wensen hadden voor deze gezinsfotoshoot. Samen hebben we goed nagedacht hoe we deze wensen het beste zouden konden invullen. En dat is heel aardig gelukt volgens mij. Bij Kasteel Nemerlaer in Haaren streken we neer voor deze speciale ochtend.

Het heerlijke knulletje op de foto’s was super enthousiast, lief, beweeglijk en heeeeel nieuwsgierig…. hij stelde me de hele tijd vragen en luisterde dan ook nog aandachtig naar het antwoord, om vervolgens weer meteen een volgende vraag te stellen. Een bijzonder jongetje met zijn (toen) bijna 4 jaar!

Tijdens de gezinsfotoshoot was het prachtig weer, maar er lagen nog wel wat flinke plassen van de regenbuien de nacht ervoor. En natuurlijk maken we dan gebruik van de mooie weerspiegeling in de plassen. Een extra element dat iets toevoegt aan de foto’s. Na ongeveer 1,5 uur was het mooi geweest… Papa, mama en de kleine vent konden lekker ergens samen gaan lunchen en genieten van elkaar na een hele speciale ochtend!

Gezinsfotoshoot Oisterwijkse bossen

Het leek er even op dat deze gezinsfotoshoot in het water zou vallen. Maar dankzij de buienradar en flexibiliteit van beide kanten hebben we toch nog een droog moment kunnen vinden. We ontmoeten elkaar in de stromende regen op de parkeerplaats bij de bossen. Via WhatsApp contact vanuit de auto konden we overleggen en leek het bijna droog te gaan worden. Gelukkig gebeurde dat ook en konden we niet veel later de auto uit en het bos in! Zo’n prachtig lief klein meisje mocht ik fotograferen, natuurlijk samen met haar papa en mama. Eenmaal in het bos zochten we verschillende mooie plekjes op en keek de kleine meid haar ogen uit naar de mooie zeepbellen, maar ook naar de andere bezoekers in het bos. Papa en mama hebben nog heerlijk met hun dochter geknuffeld, gespeeld en gelachen. Een greep uit het resultaat van deze heerlijke gezinsfotoshoot kun je hieronder bekijken!


Familie fotoshoot in Tilburg

Deze gezinsfotoshoot en familie fotoshoot was al een keer uitgesteld vanwege erg koud weer, maar op deze middag zat het weer mee en konden we vol enthousiasme aan de slag. Meestal speel ik met gezinnen en families allerlei spelletjes tijdens de fotoshoot, maar met deze familie was dat helemaal niet nodig. Het enthousiasme van zowel de ouders als opa en oma met de kleine man leiden vanzelf tot veel interactie en hele spontane foto’s! Ik ben namelijk niet van de ‘we kijken allemaal lachend naar de camera’ foto’s’. De gezichtsuitdrukkingen van mensen die plezier hebben met de mensen van wie ze houden zijn zo mooi om vast te leggen! Oordeel zelf maar….hieronder kun je een selectie uit het resultaat bekijken.

 

Gezinsfotoshoot bij het kabouterpad

Het kabouterpad in Nistelrode vormde vandaag de perfecte omgeving voor een speelse en gezellige gezinsfotoshoot! De herfst was al begonnen, maar het was een prachtige, zonnige nazomerdag. Zo zonnig zelfs dat we af en toe even goed op zoek moesten naar schaduwrijke plekjes. Maar deze omgeving had alles, zon, schaduw, bos, open velden, kabouters en leuke boomstammen en plekjes om te spelen. En dat hebben we ook gedaan, spelen! Met drie prachtige kids kun je dan prachtige spontane foto’s maken. En gespeeld en gelachen hebben ze, afgewisseld met serieuze momenten hebben we veel verschillende blikken kunnen vangen. Het resultaat van deze fotoshoot hangt ondertussen te schitteren aan de muur in de hal en is prachtig afgedrukt in het luxe album voor henzelf en het minialbum voor opa en oma. Om altijd weer even uit de kast te pakken en terug te kijken!

Hieronder een greep uit het resultaat van deze speelse gezinsfotoshoot!

 

Gezinsfotoshoot in de bossen

Wat een knap gezinnetje mocht ik op een frisse maar ontzettend zonnige herfstdag fotograferen tijdens een ontspannen gezinsfotoshoot. We ontmoeten elkaar op een prachtige plek in de bossen en konden tijdens een korte wandeling even uitgebreider kennismaken. De omgeving was een hele mooie combinatie van een prachtig lang bospad en een stukje heide en zandverstuiving. De herfst was al begonnen en begon zijn gouden kleuren al te laten zien, maar ook was er nog genoeg groen voor een geweldige combinatie van kleuren! Heerlijk gepraat en gespeeld met de kleine meid die alles prachtig vond. Wat een prachtige ogen en mooie bos haar heeft ze al, dat beloofd wat voor de toekomst!

Hieronder een greep uit het resultaat van deze heerlijke gezinsfotoshoot!

 

Gezinsfotoshoot in eigen tuin

De gezinsfotoshoot van dit mooie gezin vond plaats in hun eigen tuin! Juist omdat zij aangaven erg van de tuin te genieten met elkaar en omdat dan ook hond Bikkel en kat Balou mee op de foto konden. Hartstikke leuk!

De fotoshoot deden we aan het eind van de middag, toen de felle zon uit de tuin weg was. Het leuke aan een Beloved / Moment Design fotoshoot is dat de mensen voor de camera plezier maken met elkaar….herinneringen ophalen en spelletjes spelen, wat een supermooie interactie geeft tussen hen en ze een klein beetje laat vergeten dat we eigenlijk een fotoshoot aan het doen zijn. Anderzijds maakt het de fotoshoot ook voor de fotograaf een mooie en bijzondere ervaring die meer is dan alleen foto’s maken en afleveren.

Een Beloved / Moment Design fotoshoot is op iedere leeftijd weer anders natuurlijk. Ook met (bijna) volwassen kinderen is dit hartstikke leuk om te doen en krijg je een prachtige dynamiek tussen de gezinsleden die je terugziet in het eindresultaat!

Ninthe & Dahné – Fotoshoot

Ninthe en Dahné, twee prachtige bijna identieke meiden met de mooiste namen! Deze 2 dames mocht ik op een zaterdag ochtend fotograferen bij kasteel Nemerlaer in Haaren. De dames moesten natuurlijk een beetje wennen aan de fotograaf en de camera….. maar met het spelen van een paar spelletjes was het ijs snel gebroken. Ook kreeg ik uitgebreid te horen wat de voordelen waren van het hebben van een tweelingzus…. 😀

We hebben lekker een stuk gelopen om bij de mooiste plekjes op de oprijlaan, in het bos en bij de brug even te stoppen voor een spelletje, praatje en het maken van de foto’s. Uiteindelijk nog een paar foto’s met grote broer Bradley erbij en dan zit het er alweer op! Het was leuk om jullie een beetje te leren kennen tijdens deze fotoshoot! Ik wens jullie het allerbeste toe met jullie gezinnetje!

 

Senna – Fotoshoot

De fotoshoot van Senna moest een paar keer worden uitgesteld vanwege de vele regen van de afgelopen weken, maar op deze vrijdagavond was het prachtig weer! Om 18.30 uur ontmoetten we elkaar met een mooi laagstaand zonnetje op de achtergrond. Senna moest natuurlijk een beetje wennen aan de camera en het ‘model’ zijn. Maar nadat we een beetje gekletst hebben en wat spelletjes hebben gedaan staat Senna met een brede lach voor de camera….en af en toe een serieuze blik….die zijn ook erg mooi om vast te leggen tijdens een fotoshoot!

Senna heeft speciaal voor de fotoshoot een prachtig roze jurkje aan en mooie open schoentjes….maar eigenlijk blijkt ze een hele stoere meid te zijn die van voetbal houdt en aan het sparen is voor een Maserati! Een echte? Ja, een echte! 

We zoeken mooie plekjes op onder de bomen, voor het kasteel en in het open veld bij een bijna ‘gouden uurtje’. En als laatste gaat Senna nog op de foto met haar grote zus…..twee prachtige meiden…..een heel mooi plaatje!

Dankjewel stoere Senna dat ik jou deze avond mocht fotograferen!

 


 

Fotoshoot Lotte

Op deze mooie, zonnige vrijdagavond ging ik met Lotte (10) en haar ouders naar een prachtige groene locatie, met lange lanen, oude bomen, water en een open grasveld. De fotoshoot draait vanavond om Lotte, een prachtig meisje met supermooi rood haar en sproetjes. Een beetje verlegen en nerveus is ze nog als ik hen ontmoet op de parkeerplaats.

Ik leg aan Lotte uit wat we ongeveer gaan doen en daarna wandelen we meteen het park in op zoek naar de mooiste plekjes qua licht en lijnen. Al snel treffen we een prachtig plekje waar het avondzonnetje als een spotlight door de bomen valt en zo Lotte in een prachtig middelpunt neerzet. Om Lotte te laten ontspannen en mooie spontane foto’s te krijgen laat ik haar spelletjes doen met haar moeder en stel ik ook vragen aan Lotte en haar ouders. Al snel ontstaan zo de mooiste lachjes en dromerige gezichtsuitdrukkingen.

Op zo’n mooie locatie, met zoveel mooie plekjes en een prachtig modelletje, ben ik moeilijk te stoppen….. dus uiteindelijk zijn we toch wel bijna 1,5 uur bezig….de tijd vliegt!

Bedankt lieve Lotte voor een mooie avond en een geweldige fotoshoot!

Fotoshoot van een roodharig meisje in de oude warande in Tilburg

Fotoshoot Eline – aandenken aan een balletperiode

Wat mocht ik op deze zaterdagmiddag een prachtig model fotograferen op een prachtige locatie! Eline had tijdens haar hele jeugd aan ballet gedaan en was nu gestopt omdat ze voor haar studie was verhuisd. Het leek haar en haar ouders erg leuk om een fotoshoot te doen als aandenken aan haar balletperiode. Een erg leuke opdracht voor mij!

In een voorbereidend gesprekje bij haar thuis spraken we over haar wensen, ideeën en een geschikte locatie. Het moest natuurlijk wel de ambiance hebben die past bij een ballerina, niet te donker (want ik werk met natuurlijk licht) en toegankelijk zijn op een geschikt moment. Er passeerden verschillende opties de revue, maar deze geweldige locatie was favoriet! 

Enkele weken later was het dan zover, de fotoshoot ging plaatsvinden. We hadden een vol uur de gelegenheid om te fotograferen en gingen meteen aan de slag. Het licht viel prachtig door de metershoge ramen en samen met de industriële look, de weidsheid van de ruimte en de passende muziek op de telefoon was het een vol uur genieten! 

Eline, het was erg leuk om jou en je moeder te leren kennen en om deze fotoshoot samen te doen!