Familie fotoshoot

moment design fotoshoot kinderfotografie gezinsfotografie newborn fotografie op locatie haaren vught helvoirt den bosch tilburg eindhoven boxtel udenhout

Familie fotoshoot

“Because every family has a story to tell…

 

Slider

 

Een familie fotoshoot is een gezellige, ontspannen tijd met elkaar waarbij we op een speelse en interactieve manier allerlei combinaties binnen de familie vastleggen. Een familie fotoshoot is zó ontzettend waardevol! Wanneer heb je nu de gelegenheid om met de hele familie bij elkaar te zijn, samen plezier te maken en dat plezier met elkaar vast te leggen voor altijd? In het dagelijks leven is dat iets wat er bij de meeste mensen niet van komt. Daarom is een familie fotoshoot een uitgelezen kans om prachtige foto’s van je hele familie te laten maken. Foto’s die nu al prachtig zijn om steeds weer terug te kijken in een een speciaal album of aan je muur, maar die in de toekomst alleen maar waardevoller zullen worden.

Dus hebben jullie een jubileum te vieren? Een huwelijksjubileum of een bijzondere leeftijd van opa en oma, dan is dat een prachtige gelegenheid om met elkaar een gezellige familiefotoshoot te beleven! Maar ook zonder bijzondere feestgelegenheid is een familiefotoshoot een heel bijzonder cadeau voor iedereen in de familie!

Tijdens een familiefotoshoot maken we op een speelse manier foto’s van allerlei combinaties. Meestal beginnen we met een groepsfoto van de hele familie. Als opa en oma bij de fotoshoot aanwezig zijn dan fotograferen we hen natuurlijk samen. Maar ook met hun eigen kinderen en met de eventuele partners. Eigen broers en/of zussen fotograferen we samen en ook de kleinkinderen gaan met elkaar en met opa en oma op de foto. Niet op de standaard manier waarbij we allemaal naar de camera kijken en lachen, maar op een speelse en interactieve manier waarbij jullie op elkaar gericht zijn i.p.v. op de camera. Dit geeft zulke mooie blikken, lachen en plezier dat je je geen zorgen hoeft te maken over hoe je staat of kijkt. Echt plezier en aandacht voor elkaar haalt het mooiste in iedereen naar boven!

Behalve de digitale bestanden van de bewerkte foto’s in kleur en zwart-wit ontvang je ook een prachtige slideshow met muziek en een door de fotograaf samengestelde collage van de mooiste foto’s!

 

collage gezinsfotografie familie fotoshoot gezins fotoshoot kinderfotografie kinder fotoshoot kinderportret portretfotografie fine art - overloon - landal de vers - vught - tilburg - breda - moment design - beloved - fotoshoot op locatie - Haaren - Den Bosch - Tilburg - Oisterwijk - Eindhoven -Helvoirt - Udenhout - Kaatsheuvel - Susan Swiggers Fotografie

 

 

Wil jij ook een gezellige ochtend doorbrengen met je hele familie en dit samenzijn laten vastleggen in een prachtige fotoserie?
Of wil je graag meer informatie ontvangen?
Neem dan vrijblijvend contact op!